This website works best with JavaScript enabled
У м. Ужгород 20 червня 2017 року відбулося засідання Президії Ради ВОІ СОІУ, на якому розглянуті питання: «Про скликання Ради ВОІ СОІУ» (інформував голова ВОІ СОІУ В.В. Назаренко), «Про стан фінансово-господарської діяльності підприємств ВОІ СОІУ та напрямки підвищення ефективності їх роботи» (розповіла провідний спеціаліст відділу трудової реабілітації інвалідів ВОІ СОІУ Т.В. Кириленко).
***
Цього ж дня відбулося засідання Ради ВОІ СОІУ з таким порядком денним: «Про скликання ХІ позачергового з’їзду ВОІ СОІУ» (інформував В.В.Назаренко), «Про хід виконання резолюції Всеукраїнської конференції від 13 травня 2016 року «Про реалізацію в Україні законодавчих заходів відповідно до нормативів Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю і рекомендацій Комітету ООН з прав осіб з інвалідністю щодо первинного звіту України про стан реалізації норм Конвенції про права осіб з інвалідністю» (інформувала голова Комітету законодавчої ініціативи ВОІ СОІУ О.І. Кіяновська), «Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України про громадське об’єднання» (інформували В.В. Назаренко та Л.А. Тарасенко, перший заступник голови ВОІ СОІУ).
Рада ВОІ СОІУ ухвалила постанову про скликання в жовтні-листопаді ХІ позачергового з’їзду ВОІ СОІУ з такими питаннями на порядку денному: «Про прийняття нової редакції Статуту ВОІ СОІУ», «Про стан правового та соціального захисту людей з інвалідністю та заходи щодо поліпшення цієї роботи».
Ухвалено також постанови щодо інших питань засідання Ради ВОІ СОІУ.
Наш кор.
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef12086 #150714100123