This website works best with JavaScript enabled
Joomla

Львівська обласна асоціація

Всеукраїнської організації
Союз осіб з інвалідністю України

Прийміть щирі побажання Божої опіки та добра з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю. Відзначення цього дня в цілому світі є шаною суспільства до осіб з інвалідністю, на долю яких випали нелегкі випробування. Ми чуємо запевнення влади, що для цих людей створюються такі можливості, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже ставлення до цих людей визначає ступінь цивілізованості суспільства. Запевнення КОЖНОГО, хто був українським президентом, що люди з інвалідністю не будуть залишені наодинці із своїми проблемами, щоразу вселяло надію в те, що завтра буде краще. Але суттєві позитивні зрушення приходили до нас, людей з інвалідністю, повільно. І тому так хочеться побажати всім нам витримки, мужності і оптимізму, віри у щастя і достаток у наших оселях.
 
Щиро дякуємо нашим найвідважнішим громадянам за терпіння, розуміння, вміння приймати все із спокійним чистим серцем.
Адже ми, як ніхто інший, знаємо і щохвилини пам’ятаймо про те, що серед нас є ті, хто щодня кидає виклик долі, збирає воєдино волю, життєві сили, терпіння і завзятість, щоб вистояти і жити гідно.
 
Велика подяка всім представникам влади, хто розуміє і підтримує людей з інвалідністю. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.
 
Висловлюємо щиру вдячність нашим громадським організаціям, благодійникам і всім, хто за покликом серця присвятив себе людям з інвалідністю.
Бажаємо вам міцності духу, оптимізму, здоров’я, миру, а всім нам — побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у добрі справи. Від усього серця зичимо всім міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх добрих справах.
 
А тим, кому чужі наші проблеми, просимо вас, не зневажайте нас, запевняючи в любові, не знищуйте наші організації з милою усмішкою на устах, переконуючи нас, що це для нашого ж блага.
 
Оксана Кіяновська,
голова Львівської обласної асоціації Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України»
 
Союз організацій інвалідів України Національна асамблея інвалідів України Міністерство соціальної політики України Президент України
Верховна Рада України Кабінет Міністрів України Львівська обласна рада Львівська облдержадміністрація
Львівська міська рада Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві Пенсійний фонд України Фонд соціального захисту інвалідів
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef12086 #150714100123