This website works best with JavaScript enabled
Шлемо щирі слова вітань з обранням на посаду голови Львівської обласної асоціації Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України»
Ірині ТКАЧУК!
 
Бажаємо плідної праці на шляху до забезпечення прав людей з інвалідністю, нових цікавих проєктів і успішну їх реалізацію. Нехай кожна Ваша ідея буде підтримана громадою і представниками влади та принесе максимум користі людям з інвалідністю. Бажаємо, щоб Ваша робота приносила Вам задоволення та надихала до нових звершень!
 
Вітаємо також Оксану КІЯНОВСЬКУ з обранням на посаду заступника голови Львівської обласної асоціації Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України».
 
Подальшої плідної праці Вам та нових успіхів на шляху до гідного життя українців з інвалідністю. Бажаємо, щоб Ваша робота надихала Вас на нові ідеї, а також була гідно оцінена.
 
Віримо, що з таким тандемом керівників Львівська обласна асоціація буде надалі активно розвиватися, створюватиме нові корисні ініціативи та максимально докладеться до реалізації прав людей з інвалідністю в Україні.
Президія Ради Львівської обласної асоціації Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України»,
Редакція газети «Благовіст»
 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef12086 #150714100123