This website works best with JavaScript enabled
Joomla

Львівська обласна асоціація

Всеукраїнської організації
Союз осіб з інвалідністю України

 Сьогодні, 28 липня, відбулося засідання Президії Ради Львівської обласної асоціації Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України. Тішить, що цього разу ми змогли побачити один одного вживу.

 Розглянули низку важливих питань, зокрема, "Про нові форми співпраці місцевих осередків ГО ЛОА ВО СОІУ з органами місцевого самоврядування та виконавчої влади на місцях та інших фінансових донорів з метою розвитку організацій, їх фінансового зміцнення та сприянню адаптації осіб з інвалідністю в суспільство", "Про передплату часопису «Благовіст» ГО ЛОА ВО СОІУ на ІII та ІV квартал 2021року та перспективу випуску часопису «Благовіст» в 2022році", "Про XXXIV Обласну Спартакіаду: фізкультурно-спортивну реабілітацію для людей з інвалідністю 2021 року та затвердження Положення про проведення Спартакіади на 2021 рік", "Про відзначення 30-літнього ювілею всеукраїнського часопису «Благовіст», про конкурс та затвердження Положення", "Про заходи ГО ЛОА ВО СОІУ, які будуть проведені з представниками місцевих осередків, в результаті перемоги обласної організації в соціальних проєктах та отримання фінансування від фінансових донорів", "Про нагородження членів ГО ЛОА ВО СОІУ за особистий вагомий вклад в розвиток руху осіб з інвалідністю в Україні та з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю", тощо.
Дякуємо всім учасникам засідання Президії Ради за вашу роботу та ухвалені рішення. Попереду - реалізація цікавих проєктів, тож буде ще багато зустрічей і плідної праці.

Союз організацій інвалідів України Національна асамблея інвалідів України Міністерство соціальної політики України Президент України
Верховна Рада України Кабінет Міністрів України Львівська обласна рада Львівська облдержадміністрація
Львівська міська рада Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві Пенсійний фонд України Фонд соціального захисту інвалідів
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef12086 #150714100123