This website works best with JavaScript enabled
Joomla

Львівська обласна асоціація

Всеукраїнської організації
Союз осіб з інвалідністю України

Просьба збільшити соціальну норму використання природного газу при розрахунку житлової субсидії, оскільки вкластися в теперішню норму неможливо.
Постановою Кабінету Міністів України № 409 від 06.08.2014р.
(з внесеними змінами) «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» знижено соціальний норматив використання природного газу для індивідуального опалення житла при розрахунку житлової субсидії до 5,5 м3 газу на 1 кв. метр опалювальної площі в місяць в опалювальний період.
Такого соціального нормативу зовсім недостатньо для опалення житла. Ми змушені в приміщенні ходити одягнуті у верхньому зимовому одязі, у зимових чоботах. Ми часто застуджуємось, хворіємо.
Просимо подати на розгляд Верховної Ради України проект закону, яким збільшити цей норматив для сімей, що складаються з пенсіонерів та інвалідів першої групи до 7 м3 газу у осінньо-весняні місяці і до 11 м3 газу – у зимові місяці опалювального періоду.
А також просимо у подальшому підписати цей закон.
Автор (ініціатор): Котик Оксана Степанівна
Дата оприлюднення: 05 квітня 2017
Ознайомитись і підписати дану петицію ви можите на сайті Президента України пройшовши за цією адресою:
petition.president.gov.ua/petition/35589
Союз організацій інвалідів України Національна асамблея інвалідів України Міністерство соціальної політики України Президент України
Верховна Рада України Кабінет Міністрів України Львівська обласна рада Львівська облдержадміністрація
Львівська міська рада Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві Пенсійний фонд України Фонд соціального захисту інвалідів
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef12086 #150714100123