This website works best with JavaScript enabled
Joomla

Львівська обласна асоціація

Всеукраїнської організації
Союз осіб з інвалідністю України

У м. Київ 16 жовтня був проведений XI позачерговий з’їзд Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України». На порядку дня були актуальні питання не лише для ВОІ СОІУ, а й усієї України.
Зокрема, з доповіддю по першому питанню «Про роль громадських організацій осіб з інвалідністю в забезпеченні достатнього рівня життя та соціального захисту людей з інвалідністю в Україні відповідно до Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю» виступила голова Комітету законодавчої ініціативи ВОІ СОІУ, голова Львівської обласної асоціації інвалідів Оксана Кіяновська.
Делегати з’їзду, що представляли майже всі області України, розглянули також друге питання – «Про погодження нової редакції Статуту Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» та затвердили нову редакцію Статуту ВОІ СОІУ.
На порядку дня третім питанням було «Про обрання першого заступника голови ВОІ СОІУ». Була запропонована і підтримана кандидатура голови Київської обласної організації – Петра Долота. Тож вітаємо Вас, Петре Карповичу, з обранням на посаду та бажаємо плідної праці!
Наш кор.
Союз організацій інвалідів України Національна асамблея інвалідів України Міністерство соціальної політики України Президент України
Верховна Рада України Кабінет Міністрів України Львівська обласна рада Львівська облдержадміністрація
Львівська міська рада Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві Пенсійний фонд України Фонд соціального захисту інвалідів
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef12086 #150714100123